Stiri
În ciuda accentuării turbulențelor din Europa și a temerilor cu privire la o eventuală dispariție a monedei unice, prețul aurului per uncie a evoluat relativ constant într-un interval cuprins între 1600-1800 de dolari (sau 1200-1300 de euro)
Vânzările metalului galben către populația României au explodat în ultimele două luni,spun băncile și magazinele de bijuterii. Află cum poți deveni investitor în aur.
Compania de consultanță Lisbon Council a publicat ieri un studiu care documentează felul în care țările din zona euro s-au adaptat la agitația financiară crescândă de pe continent. Studiul analizează țările care au făcut cele mai mari progrese și se uită la trei factori principali în fiecare din cele 17 țări ale zonei euro.
FACEBOOK

Lingouri de aur pentru investitori privati

Prețul aurului a atins cote nemaiîntâlnite. Se pare că această scumpire încă nici acum nu a ajuns la cotele maxime. Tot mai mulți ar regla valutele forte la aur, guvernele stau la rând să își umple rezervele. Iar graba este de înțeles: stocurile acestei foarte populare materii, ce își menține valoarea, nu mai sunt atât de mari.

Dacă v-aș spune Dumneavoastră, copilul va primi cadou o cutie mică, pe care ar putea-o deschide doar după 50 de ani, la ce v-ați bucura mai mult? Dacă aș pune bani sau aur?

În ce aveți încredere mai mare? Așa-i că în aur?

În ultimii 5 ani, prețul acestuia a crescut cu 165% !

(sau după cum descriu cei de la Aurinvest.ro: mai exact, cu atât a scăzut valoarea forintului față de cea a aurului). Nu întâmplător, aurul, deja de milenii este simbolul valorii și al menținerii valorii. Este singura „valută” a lumii care este în circuit, deja de milenii.


Chiar dacă în zilele noastre nu mai poți achita plăți directe cu aceasta, în orice țară ți se oferă la schimb propria monedă. La menținerea aurului, ca „valută mondială”, contribuie în mare măsură – în comparație cu orice altă valută internațională -, faptul că nu este o monedă constituită de vreun stat, guvern ori bancă, și niciun guvern nu îi poate influența prețul. Astfel, nu își poate pierde din valoare cu ocazia unei decizii economice greșite ca de exemplu îndatorarea exagerată.

Pentru repornirea creșterii economice, în ultimii trei ani, băncile naționale și guvernele au cheltuit enorm (Aurinvest.ro precizează: au fost tipărite foarte multe bancnote, date înspre bănci).

Criza din Grecia a zguduit întreaga zonă euro, contribuind la o depreciere considerabilă a valutei comune a Uniunii, precum și a lei-ului.

Dar, ca deseori, și în lucruri este câștig mare.

Deja cu o economisire lunară de 150 de Lei, oricine poate să înceapă să își facă economisiri în aur, și sunt o sumedenie de posibilități pentru cei ce câștigă milioane prin investiții în aur.

Pentru copii, pentru pensie. Pentru educația copiilor.

Siguranța perioadei pensiei ori pentru asigurarea oricărui tip de cadru financiar, aurul de 24 de karate, puritate de 999,9 miime fiind mult mai sigure în păstrarea valorii investite decât depunerile bancare sau asigurările scumpe. Iar cireașa de pe tort este că valoarea crescândă a metalelor prețioase, nu trebuie plătit nici impozit pentru câștigurile după rata de schimb, și nici a dobânzii.

 

 

aur - lingou de aur - lingouri de aur - Investitii in aur - investitii aur - placi din aur - aur de vanzare - lingou de aur de vanzare - lingouri de aur de vanzare - cumpar aur - pret aur - curs aur -  lingou – lingouri - Eurogold - Heraeus - Emirates Gold - Valcambi - Umicore - Metalor – Goldas

 

Căutăm colaboratori, companii sau persoane fizice în vânzări. Așteptăm oameni cu relații extinse în rețea. Inovator pe piata Românească.

Pentru informatii: info@aurinvest.ro 

Pentru colaboratori

Căutăm colaboratori, companii sau persoane fizice în vânzări. Așteptăm oameni cu relații extinse în rețea. Inovator pe piata Românească.

Pentru informatii: info@aurinvest.ro 

 
Linkuri conexe

Partenerii noștri

 


 

 

Download-uri